Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-09@03:04:45 GMT

بازی تکراری برای فرار از مسؤولیت

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۸۸۷۰

چند توییت، حضور در صحنه وقوع حادثه، ابراز همدری با خانواده‌های آسیب‌دیده و تشکیل کارگروه برای بررسی ابعاد حادثه. این اتفاقات همه مسیری است که اصولا در بروز سوانح و حوادث سال‌های اخیر کشور طی شده است.

به گزارش بازارنیوز، با گذشت پنج روز از حادثه از ریل خارج شدن قطار مسافری مشهد -یزد در بلاک عباس‌آباد -ریزود منطقه طبس، هنوز توضیح قانع‌کننده‌ای از دلایل این حادثه و معرفی مقصران اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثل همیشه حرف از خطای انسانی است که قاعدتا قابل اثبات نیست و افکار‌عمومی هم مانند همیشه باید با آن کنار بیاید.

نهاد‌های مسؤول هم با شانه خالی کردن از سهل‌انگای خود، توپ را به زمین یکدیگر شوت می‌کنند. در ساعات ابتدایی این حادثه در اخباری که به‌صورت جسته و گریخته منتشر می‌شد سهل‌انگاری و پایین بودن سطح هوشیاری راننده در پارک بیل مکانیکی روی ریل راه‌آهن به‌عنوان عامل اصلی این حادثه تلخ عنوان شد و برخی از سازمان‌های ذی‌ربط با استقبال از این عامل انسانی، خود را بی‌تقصیر جلوه دادند، اما با ورود سازمان‌های دیگر و داغ شدن بازار اتهام‌زنی، شرایط متفاوت شد.


در جدیدترین واکنش به این حادثه سید‌میعاد صالحی، مدیرعامل راه‌آهن در صفحه شخصی خود نوشت: «آیا کسانی که از واگذاری شرکت تراورس به‌عنوان بازوی تخصصی راه‌آهن برای تعمیر و نگهداری کل خطوط به مفسد اقتصادی اعدام شده امیر‌منصور آریا حمایت کرده و امنیت خطوط را به مخاطره می‌اندازند، اکنون پاسخگوی سهم خودشان از مشکلات عدیده کارگران مظلوم تراورس و جان‌های پر کشیده سانحه تلخ اخیر هستند؟»

این موضعگیری با واکنش شرکت تراورس همراه شد و طی بیانه‌ای پاسخ مدیرعامل شرکت راه‌آهن را داد. در این بیانه آمده است: «پیرو موضوعات مطرح شده و سؤالات شکل گرفته در اذهان عمومی، به استحضار ملت شریف ایران و فعالان حوزه حمل و نقل می‌رساند سانحه تأسف‌برانگیز ریلی در تاریخ ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ در محدوده اداره کل راه‌آهن شرق (طبس) است که بالغ بر ۱۰ سال است شرکت تراورس در این محدوده فعالیتی نداشته و هیچ‌گونه قرارداد و مسؤولیتی در نگهداری یا انجام عملیات بهسازی، بازسازی و... در این خط ندارد و بالطبع شرکت‌های دیگری متولی انجام این امور و حفظ ایمنی این محدوده از راه‌آهن کشور بوده‌اند؛ لذا سانحه رخ داده هیچ ارتباطی با این شرکت (تراورس) و کارکنان زحمتکش آن ندارد.»

محمدحسن اسماعیلی، رئیس کمیسیون عالی سوانح نیز دلیل این حادثه را بی‌احتیاطی راننده بیل مکانیکی عنوان کرد. آنچه که در‌مجموع این اتهامات مشهود است انداختن توپ به زمین یکدیگر و نبود مسؤولیت‌پذیری است. این‌که یک حادثه به خطای انسانی تقلیل داده شود، تنها باعث خشنودی رؤسای سازمان‌های دخیل در این حادثه می‌شود. باید از سازمان‌هایی مانند راه‌آهن پرسید چه اقداماتی برای افزایش سطح آموزش و ایمنی در کار زیرمجموعه‌های خود داشته است؟ آیا محکوم‌کردن دیگران می‌تواند تسکینی بر آلام بازماندگان باشد؟ این رویه غلط مسؤولیت‌ناپذیری برخی از مدیران، تبدیل به یک سنت غالب شده است و ادامه این رویه می‌تواند هزینه‌های فراوانی را به کشور تحمیل کند و مدیران مقصر نیز با اطمینان از ادامه فعالیت خود، تلاشی برای تغییر راندمان سازمان تحت مدیریت خود نداشته باشند.

/ جام جم

برچسب ها: بازی تکراری ، فرار از مسؤولیت ، منطقه طبس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Rbg

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بازی تکراری فرار از مسؤولیت منطقه طبس راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار از سقوط: یونیون دست به دامن مربی زن!

به گزارش "ورزش سه"، یونیون برلین در آستانه سقوط به رقابت‌های بوندسلیگای دو قرار دارد. آنها روز گذشته در بازی حساسی که برابر برگزار کردن با نتیجه 3-4 شکست خوردند، در حالی که سه گل را تنها در نیمه اول دریافت کردند.

درک زینگلر، رئیس این باشگاه، پیش از این بازی در مصاحبه‌ای با مدعی شده بود: «ما در حال حاضر از نظر روانی برای این واقعیت آماده هستیم که چاره دیگری جز به دست آوردن امتیازات باقی‌مانده نداریم.» اما بازیکنان این تیم در زمین چنین چیزی را نشان ندادند.

یونیون برلین در نیمه دوم توانست شرایط را به سود خودش تغییر دهد و سه تعویضی که بلیتسا انجام داد به کمک آنها آمد. دو نفر از این بازیکنان توانستند در این بازی گلزنی کنند اما در نهایت باز هم گل خوردند تا فرصت کسب نتیجه مساوی را هم از دست بدهند.

رئیس این باشگاه پیش از شروع این دیدار از بلیتسا حمایت کرد اما یک موضوع مشخص است: این تیم در حال حاضر در جایگاه پانزدهم جدول رده‌بندی قرار دارد اما همچنان با ریسک سقوط مستقیم به دسته پایین‌تر روبه‌رو است.

این احتمال وجود دارد که سرمربی کروات به‌زودی از کارش برکنار شود و ممکن است ماری لوئیسا اتا به‌عنوان دستیار این تیم و مارکو گروته به‌عنوان مربی تیم زیر ۱۹ سال یونیون مجبور به حفظ این تیم در بوندسلیگا شوند. این دو نفر پیش از این هم پس از استعفای ارس فیشر در ماه نوامبر هدایت این تیم را قبول کرده بودند. 

حتی در زمان محرومیت بلیتسا هم این اتا بود که به‌عنوان جانشین او در نشست‌های خبری حاضر می‌شد. حضور او روی نیمکت زمانی قوت می‌گیرد که بدانیم بعید به نظر می‌رسد که حضور یک مربی دیگر بتواند در فاصله دو هفته پیش از پایان رقابت تاثیر خاصی روی تیم داشته باشد. شاید یک الگو بتواند آنها را نجات دهد.

دیگر خبرها

  • سورپرایز مدیر بایرن: خبری از سوال تکراری نبود!
  • لیگ یک / فرار از منطقه خطر با یک امتیاز
  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • پول نقد بیاورید تا پزشک محترم مالیات ندهد!
  • مقاومت عراق مسؤولیت حمله پهپادی به ایلات اشغالی را بر عهده گرفت
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • تارتار لباس فرار بزرگ را پوشید! (عکس)
  • فرار از سقوط: یونیون دست به دامن مربی زن!